Станція очищення води для Харківської обласної лікарні

Станція очищення води, подарована БО "БФ"Відбудуємо нашу Україну" Харківській обласній лікарні, зробила заклад повністю автономним, — про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У червні на ім'я директора фонду надійшов запит від Харківської ОВА на виготовлення водоочисної станції. Рішення було ухвалено, але через підрив Каховської ГЕС, станція була терміново направлена до Марганцю, Дніпропетровської області. Завдяки фінансуванню RDI нова виготовлена станція днями все ж запрацювала у Харкові.


Директор фонду Олег Кленін запевнив, що проєкт з відновлення водопостачання для постраждалих від російської агресії територій, продовжить залучати нові інвестиції задля глобального вирішення проблеми.

"Першочерговою задачею фонду все ще лишається ліквідація наслідків підриву Каховської ГЕС для всієї Дніпропетровщини. Ми плануємо забезпечити якомога більшою кількістю водоочисних станцій "ReH2O" саме цей регіон, водночас продовжуємо територіально покривати всі регіони країни. На наступному тижні у Миколаївській області також запрацює наша станція"  Олег Кленін.