Олег Кленін приїхав на запуск водоочисної станції до Дніпропетровщини


11.07 подарована благодійним фондом водоочисна станція запрацювала у місті Марганець, Дніпропетровської області. Через підрив Каховської ГЕС, місто з населеністю у 45 тисяч більше місяця відключене від централізованого водопостачання – питна та технічна вода відсутня. 

За пропозицією Офісу Президента та рішення директора фонду – Олега Кленіна – станція, яка мала їхати до Харкова терміново була направлена до Дніпропетровщини.

Незважаючи на це, за підтримки та фінансування RDI, до кінця липня у Харкові також запрацює станція, яку БФ «Відбудуємо нашу Україну» вже готує до транспортування в місто. 


На запуск станції до міста, яке відділяє 15 кілометрів від Запорізької АЕС та 5 від позицій ворога, прибула команда фонду «Відбудуємо нашу Україну», представники Дніпропетровської обласної військової адміністрації на чолі з головою ОВА  Сергієм Лисаком, голова Нікопольської районної військової адміністрації, Дніпропетровської області – Євген Євтушенко, Марганецька міська рада на чолі з мером міста – Геннадієм Боровиком, Дмитро Румницький – амбасадор фонду ін. 

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак висловив думку про актуальність консолідації зусиль з фондом, задля забезпечення всієї Дніпропетровщини водоочисними станціями «ReH2O».