Представники «Rebuild our Ukraine» & «Go UkrainA» зустрілися в Києві!

Днями команда фонду «Go UkrainA» на чолі з президентом Германом Сімаковським відвідала виробництво водоочисних станцій «ReH2O». Містер Сімаковський щойно повернувся зі Штатів та одразу розпочав роботу зі своєю командою у столиці.
«Сьогодні ми переконалися, що технічні потужності виробництва дійсно дозволяють говорити про десятки таких систем очищення води. План у 150 станцій – є дуже амбітним. Безумовно, ми його підтримуємо та зі свого боку сприятимемо виготовленню надалі»
Під час зустрічі сторони спланували, прописали та узгодили дорожню карту спільних дій на подальші два місяці. Серед ключових тем – передача мобільної системи очищення води. Профінансована «Go UkrainA» установка вже виготовлена та у вересні буде передана в місто Очаків, що на Миколаївщині.
Президент фонду «Відбудуємо нашу Україну» Олег Кленін висловлює подяку всім партнерам, які безпринципно підтримують Україну у цій війні та вже більше двох років спрямовують зусилля на вирішення проблем з водопостачанням прифронтових регіонів.
Наближаємо перемогу разом