Міжнародний благодійний фонд «Ангели для України» приєднується до ініціативи ReH2O

Протягом усього повномасштабного вторгнення Angels for Ukraine надає всебічну підтримку постраждалим жителям України. Дізнавшись про критичну ситуацію з водопостачанням у містах, розташованих поблизу лінії зіткнення, Владислав Шелоков, президент «Ангелів для України», зустрівся з командою RE|UA, щоб обговорити можливу співпрацю.


Під час зустрічі Владислав Шелоков відвідав виробництво станцій водопідготовки в Києві. Наразі там виготовляється нова станція, що фінансується американською організацією Go Ukraina Президент «Янголів для України» наголосив на ефективності станції очищення води та необхідності випускати їх якомога більше. У результаті дві організації підписали меморандум про розвиток ініціативи ReH2O.


Упродовж кількох років REUA залучає найвпливовіші міжнародні організації для відновлення водопостачання в прифронтових регіонах. У результаті близько 300 000 українців забули про нестачу питної води та отримують її безкоштовно. Вітаю Renew Democracy & BlueCheck Ukraine & AJC Global & Ukrainian Future з непереможеного Києва! Ми зробили це завдяки вам ❤️


«Angels for Ukraine» - вітаємо в команді 🤝🏼🇺🇦